Privat politik

Retningslinjer for behandling af personoplysninger
Når de benytter www.rifa.dk, registerer RIFA oplysninger om dig. Herudover indsamler vi personlige oplysninger om din økonomi, når du har etableret kontakt til os. Vi har derfor fastlagt nogle regeler og retningsliner, om hvordan vi behandler og opbevarer oplysningerne, samt hvem du kan kontakte, såfremt du har spørgsmål eller kommentarer dertil. Vi er naturligvis underlagt persondataloven, hvilket indebærer at vi ikke videregiver oplysninger til tredje mand.

Hvilke oplysninger indsamler vi?
Generelt beder RIFA kun om personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du for eksempel tilmelder dig nyhedsbreve på www.rifa.dk eller indsender en forespørgsel. Det er primært oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn og alder samt økonomiske oplysninger. Oplysningerne indsamles på to måder:

Dine personlige oplysninger bruges udelukkende internt brug i RIFA i forbindelse med rådgivningen af dig. Din tilmelding til vores nyhedsbrev på www.rifa.dk er frivillig.
Vi gemmer ikke oplysninger på brugere, som har afmeldt tjenester.

Hvorfor bruger vi cookies?
For at fastlægge, hvem der besøger www.rifa.dk, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Vi registrerer udelukkende anonyme informationer som for eksempel antal bytes sendt og modtaget, brugertid, browsertype og -version, IP-numre og så videre. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker.

Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?
Ifølge Persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Derfor er adgangen til registrerede brugerdata på www.rifa.dk begrænset til en lille og meget betroet kreds af RIFAs medarbejdere.
Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugerdata håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til beskyttede data, når data sendes og opbevares elektronisk. Så selv om vi forsøger at beskytte dine personlige oplysninger bedst muligt, kan vi ikke garantere sikkerheden af nogen information. Du sender således dine data å eget ansvar.
RIFA videregiver eller sælger under ingen omstædigheder dine personlige oplysninger til tredjepart uden din tilladelse. Ligesom logfiler og anden standardinformation heller ikke videregives eller sælges til tredjepart.

Links til eksterne websteder
På www.rifa.dk er eksterne websteder repræsenteret iform af links. Indholdet og kvaliteten på de eksterne websteder skal ikke identificeres med RIFA.
På de eksterne websteder kan RIFA ikke påtage sig ansvaret for (mis)brug af personlige, identificerbare oplysninger. Vi opfordrer til, at du ved besøg på eksterne websteder gennemlæser persondatapolitikker, fortrolighedserklæringer, juridiske erklæringer og så videre. ved besøg på eksterne websteder. Ændring af retningslinjer.
Internettets hurtige udvikling betyder, at det kan blive nødvendigt at ændre i vores behandling af personoplysninger. Vi forbeholder os af samme årsag ret til at opdatere og ændre vores retningslinjer for behandling af personoplysninger. Vi ajourføre naturligvis nyhedssiden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på www.rifa.dk.

Din accept
Du accepterer ovenstående retningslinjer, når du besøger www.rifa.dk.

Kontakt
Såfremt du har spørgsmål i forbindelse med ovenstående retningslinjer, er du velkommen til at kontakte RIFA på info@rifa.dk.RIFA - Gjelstensåsen 267 - 3650 Ølstykke - +45 351 351 00 - info@rifa.dk